Laipni lūdzam
Mottra Pasaulē
Purveyors of exceptional caviar
Atklājiet Mottra
Mottra ir patiess gurmānu baudījums – tīrs, nevainojams un maigs. Ir ļoti labs iemesls, kāpēc Mottra Caviar tiek dota priekšroka salīdzinājumā ar visiem citiem zīmoliem. MOTTRA kontrolē katru ražošanas posmu no brīža, kad store un sterlete nonāk tīrā, filtrētā Mottra tvertnes ūdenī, līdz kaviārs tiek nosūtīts pircējiem.
Mottra kontrolē katru ražošanas posmu, lai sniegtu jums nevainojamu svaigi sālītu kaviāru. Kaviārs tiek apstrādāts un iepakots 100% sterilos apstākļos, patentētie ražošanas posmi nodrošina tā ideālo svaigumu un tekstūru bez konservatiem un ķimikālijām, speciāli atdzesēta temperatūra nodrošina, lai šis kulinārijas baudījums ir nevainojams un svaigs kā mirklī, kad tas tiek izņemts no zivs.
Mottra preču cienītājiem esam pavēruši vēl vienu iespēju, Mottra interneta veikalā Jūs varat iepazīties ar visu mūsu preču klāstu, īpašajiem piedāvājumiem un mūsu iecienītajiem komplektiem.
Lūdzu, ņemiet vērā , ka mēs parūpēsimies, lai Jums tiek piegādāts kaviārs Jums visērtākajā veidā vai pa tiešo no Mottra ražotnes vai vietējā izplatītāja.
Mottra Saimniecība
Uzņēmums SIA “MOTTRA” dibināts 2002. gadā Latvijā. Pašu uzņēmumā izveidotā slēgtās cirkulācijas sistēma nodrošina ekoloģisku, ilgtspējīgu zivīm un videi draudzīgu zivju audzēšanas un apstrādes procesu.
Uzņēmumā izmantotā tehnoloģija ir izstrādāta 1990. gadu sākumā kaviāra ražošanas galvaspilsētā Astrahaņā un pilnveidota, ievērojot mūsdienu prasības un jaunākās metodoloģijas. Neskaitāmi patenti ļauj uzņēmumam SIA “Mottra” izmantot visizsmalcinātāko slēgtās cirkulācijas sistēmu pasaulē.
Kāpēc Mottra
Kristāldzidri
tīrs kaviārs
Kristāldzidri tīrs kaviārs bez konservantiem vai citām ķīmiskām vielām, kas atrodamas citu ražotāju kaviārā. Patentētais ražošanas un tā termiskās apstrādes process dod iespēju baudīt svaigu, kristāldzirdu kaviāru.
Nekādu
antibiotiku
Zivju audzēšanas procesā netiek izmantotas antibiotikas, jo zivju rezervuāri, atrodoties telpās, ir pasargāti no vides negatīvās ietekmes uz zivju dzīvotspēju.
Tīrs artēziskais
ūdens
Tiek izmantots tīrs artēziskais ūdens, kas tiek piegādāts no 150 m dziļa artēziskā urbuma gan storu un sterletu, gan kaviāra audzēšanai. Ūdens nesatur nekādus smagos metālus, radionuklīdus, pesticīdus, dioksīnu vai citus cilvēka darbības blakusproduktus, kuri mums visapkārt sastopami ikdienā.
Vienmēr svaigs
kaviārs
Atšķirībā no citu ražotāju piedāvājuma, kuri kaviāru ražo tikai reizi pavasarī un rudenī, Mottra Caviar to ražo ikdienā visu gadu, tāpēc mūsu ražotais kaviārs būs svaigs gan Ziemassvētkos, gan Lieldienās.
Lieliska tekstūra
un garša
Lieliska tekstūra un garša, kas tiek panākta, liekot lietā zinātību un rūpību kaviāra audzēšanā.
Mottra
presē
Mottra Caviar tika minēts dažādos populāros žurnālos un laikrakstu publikācijās:
- TATLER
- Grocer Traveller
- The Times
- Restaurant Magazine
- Telegraph Magazine
- YesChef
- Conde Nast
- The Independent
- Veja Sao Paulo
- Wall Street Journal
Mottra
pasākumos
Mottra Caviar produkti tiek pasniegti arvien vairākos populāros pasākumos:
- Elton and David’s White Tie & Tiara Ball
- 80th Birthday of Michael Gorbachev
- Tatler’s 300th Anniversary Party
- Alfred Dunhill Links Championship
- PRIX DE DIANE LONGINES