Laipni lūdzam

Mottra Pasaulē

Purveyors of exceptional caviar

Atklājiet Mottra

Mottra ir īsts gardēžu prieks – tīrs, nevainojams un izsmalcināts. Nav nejaušība, ka Mottra kaviārs izceļas starp citiem zīmoliem. Uzņēmums pilnībā pārrauga visu ražošanas procesu – sākot no brīža, kad stores un sterletes nonāk kristāldzidrajā, filtrētajā ūdenī Mottra tvertnēs, līdz pat brīdim, kad kaviārs tiek piegādāts klientiem.

Mottra rūpīgi pārrauga katru ražošanas posmu, lai nodrošinātu jums nevainojami svaigu un viegli sālītu kaviāru. Tas tiek apstrādāts un iepakots pilnībā sterilā vidē, izmantojot patentētus procesus, kas garantē nevainojamu svaigumu un ideālu tekstūru, bez konservantiem vai ķimikālijām. Kaviāra svaigumu uztur īpaši kontrolēta temperatūra, lai tas būtu tikpat izcils un svaigs kā brīdī, kad tiek iegūts no zivs.

Mottra cienītājiem piedāvājam vēl lielāku ērtību – mūsu interneta veikalā varat apskatīt visu produktu klāstu, īpašos piedāvājumus un rūpīgi izveidotus komplektus.

Mēs nodrošinām, ka kaviārs tiks piegādāts jums ērtākajā veidā – tieši no Mottra ražotnes vai ar vietējā izplatītāja starpniecību.

Mottra Saimniecība

Uzņēmums SIA “MOTTRA” ir dibināts 2002. gadā Latvijā, un tas lepojas ar pašu izstrādāto slēgtās cirkulācijas sistēmu, kas nodrošina ekoloģisku, ilgtspējīgu un videi draudzīgu zivju audzēšanas un apstrādes procesu.

Uzņēmuma izmantotā tehnoloģija ir radusies 1990. gadu sākumā kaviāra ražošanas centrā Astrahaņā, bet vēlāk pilnveidota, lai atbilstu mūsdienu standartiem un jaunākajām metodēm. Pateicoties daudziem patentiem, SIA “MOTTRA” var lepoties ar vienu no pasaulē izcilākajām slēgtās cirkulācijas sistēmām.

Kāpēc Mottra

Kristāldzidri
tīrs kaviārs

Kristāldzidri tīrs kaviārs, pilnīgi bez konservantiem un citām ķīmiskām vielām, kuras bieži sastopamas citu ražotāju produktos. Pateicoties patentētajam ražošanas un termiskās apstrādes procesam, tiek nodrošināts, ka kaviārs ir svaigs un saglabā savu izcilo kristāldzidro kvalitāti.

Nekādu
antibiotiku

Zivju audzēšanas procesā antibiotikas netiek izmantotas, jo iekštelpās izvietotie rezervuāri efektīvi aizsargā zivis no jebkādas vides negatīvās ietekmes, nodrošinot to dzīvotspēju un veselību.

Tīrs artēziskais
ūdens

Audzēšanai tiek izmantots tīrs artēziskais ūdens, kas iegūts no 150 metru dziļa urbuma. Šis ūdens ir ideāli piemērots gan storu un sterlešu, gan kaviāra audzēšanai, jo tas ir pilnīgi brīvs no smagajiem metāliem, radionuklīdiem, pesticīdiem, dioksīniem un citiem cilvēka darbības blakusproduktiem, kas ikdienā sastopami mūsu vidē.

Vienmēr svaigs
kaviārs

Atšķirībā no citiem ražotājiem, kuri kaviāru ražo tikai pavasarī un rudenī, Mottra Caviar nodrošina kaviāra ražošanu katru dienu visa gada garumā. Tas garantē, ka mūsu kaviārs vienmēr ir svaigs – gan Ziemassvētkos, gan Lieldienās, un jebkurā citā svētku vai ikdienas brīdī.

Lieliska tekstūra
un garša

Lieliska tekstūra un garša tiek sasniegta, izmantojot padziļinātas zināšanas un rūpīgu pieeju kaviāra audzēšanas procesam.

Mottra
presē

Mottra Caviar ir bieži pieminēts vairākos populāros žurnālos un laikrakstos, kur tā izsmalcinātā kvalitāte un unikālā ražošanas metode ir guvusi augstu novērtējumu.

  • TATLER
  • Grocer Traveller
  • The Times
  • Restaurant Magazine
  • Telegraph Magazine
  • YesChef
  • Conde Nast
  • The Independent
  • Veja Sao Paulo
  • Wall Street Journal

Mottra
pasākumos

Mottra Caviar produkti tiek pasniegti arvien vairākos prestižos pasākumos:

  • Elton and David’s White Tie & Tiara Ball
  • 80th Birthday of Michael Gorbachev
  • Tatler’s 300th Anniversary Party
  • Alfred Dunhill Links Championship
  • PRIX DE DIANE LONGINES

Atsauksmes

  • Francesco Mazzei
    Kopš mēs sākām piedāvāt Mottra kaviāru ar vienu no L'Anima īpašajiem ēdieniem, tas ir kļuvis vēl populārāks. Smalkā garša vienkārši paceļ ēdienu un piešķir tam papildu garšas uzliesmojumu.
    Francesco Mazzei
    Chef and Patron of L'Anima
  • Mark Hix
    Mottra kaviārs. Tas arī ir viss. Kāpēc jums vajag kaut ko citu? Kaviārs no savvaļas zivīm paliks pagātnē, jo vairs nav tik daudz stores. Papildus ilgtspējības aspektam ikri ir daudz mazāk sālīti nekā tradicionālie ikri, tāpēc jūs varat baudīt patieso ikru garšu.
    Mark Hix
    Chef, author and entrepreneur
  • Ewan Venters
    Mottra kaviārs ir ne tikai dabīgs, bet ari tiek ražots, rūpējoties par zivīm, jo ​​tie nav griezti lai tikai dabūt ikrus, bet gan slaukti.
    Ewan Venters
    CEO of Fortnum & Mason Co
  • John Walsh
    Tas [Mottra Caviar], kā es gaidīju, bija ar garšīgu tekstūru, taču bija daudz smalkāks par jebkuru kaviāru, kuru es atcerējos iepriekš.
    John Walsh
    The Independent
  • Duke of Edinburgh's Household
    Liels paldies par jūsu ātro apkalpošanu.
    Duke of Edinburgh's Household
    Buckingham Palace
  • Louis B. Susman
    Liels paldies par jūsu... naturālu un ētisko kaviāru.
    Louis B. Susman
    Ambassador, Embassy of the United States of America in London
  • Mitchell Tonks
    Savvaļas kaviāru ir ļoti grūti iegūt, un tā trūkuma dēļ mums jāpadomā par to izmantošanu. Mottra kaviārs ir laba alternatīva, un garša ir lieliska. Daži saimniecībā audzēti ikri pēc garšas var būt dubļaini vai pārāk sāļi, bet Mottra produktos tā nav. Tie ir pirmšķirīgi.
    Mitchell Tonks
    Award-winning food writer, restaurateur and fishmonger

Jubilejas svinēšana

Mottra 20 gadi