Laipni lūdzam

Mottra Pasaulē

Purveyors of exceptional caviar

Atklājiet Mottra

Mottra ir patiess gurmānu baudījums – tīrs, nevainojams un maigs. Ir ļoti labs iemesls, kāpēc Mottra Caviar tiek dota priekšroka salīdzinājumā ar visiem citiem zīmoliem. MOTTRA kontrolē katru ražošanas posmu no brīža, kad store un sterlete nonāk tīrā, filtrētā Mottra tvertnes ūdenī, līdz kaviārs tiek nosūtīts pircējiem.

Mottra kontrolē katru ražošanas posmu, lai sniegtu jums nevainojamu svaigi sālītu kaviāru. Kaviārs tiek apstrādāts un iepakots 100% sterilos apstākļos, patentētie ražošanas posmi nodrošina tā ideālo svaigumu un tekstūru bez konservatiem un ķimikālijām, speciāli atdzesēta temperatūra nodrošina, lai šis kulinārijas baudījums ir nevainojams un svaigs kā mirklī, kad tas tiek izņemts no zivs.

Mottra preču cienītājiem esam pavēruši vēl vienu iespēju, Mottra interneta veikalā Jūs varat iepazīties ar visu mūsu preču klāstu, īpašajiem piedāvājumiem un mūsu iecienītajiem komplektiem.

Lūdzu, ņemiet vērā , ka mēs parūpēsimies, lai Jums tiek piegādāts kaviārs Jums visērtākajā veidā vai pa tiešo no Mottra ražotnes vai vietējā izplatītāja.

Mottra Saimniecība

Uzņēmums SIA “MOTTRA” dibināts 2002. gadā Latvijā. Pašu uzņēmumā izveidotā slēgtās cirkulācijas sistēma nodrošina ekoloģisku, ilgtspējīgu zivīm un videi draudzīgu zivju audzēšanas un apstrādes procesu.

Uzņēmumā izmantotā tehnoloģija ir izstrādāta 1990. gadu sākumā kaviāra ražošanas galvaspilsētā Astrahaņā un pilnveidota, ievērojot mūsdienu prasības un jaunākās metodoloģijas. Neskaitāmi patenti ļauj uzņēmumam SIA “Mottra” izmantot visizsmalcinātāko slēgtās cirkulācijas sistēmu pasaulē.

Kāpēc Mottra

Kristāldzidri
tīrs kaviārs

Kristāldzidri tīrs kaviārs bez konservantiem vai citām ķīmiskām vielām, kas atrodamas citu ražotāju kaviārā. Patentētais ražošanas un tā termiskās apstrādes process dod iespēju baudīt svaigu, kristāldzirdu kaviāru.

Nekādu
antibiotiku

Zivju audzēšanas procesā netiek izmantotas antibiotikas, jo zivju rezervuāri, atrodoties telpās, ir pasargāti no vides negatīvās ietekmes uz zivju dzīvotspēju.

Tīrs artēziskais
ūdens

Tiek izmantots tīrs artēziskais ūdens, kas tiek piegādāts no 150 m dziļa artēziskā urbuma gan storu un sterletu, gan kaviāra audzēšanai. Ūdens nesatur nekādus smagos metālus, radionuklīdus, pesticīdus, dioksīnu vai citus cilvēka darbības blakusproduktus, kuri mums visapkārt sastopami ikdienā.

Vienmēr svaigs
kaviārs

Atšķirībā no citu ražotāju piedāvājuma, kuri kaviāru ražo tikai reizi pavasarī un rudenī, Mottra Caviar to ražo ikdienā visu gadu, tāpēc mūsu ražotais kaviārs būs svaigs gan Ziemassvētkos, gan Lieldienās.

Lieliska tekstūra
un garša

Lieliska tekstūra un garša, kas tiek panākta, liekot lietā zinātību un rūpību kaviāra audzēšanā.

Mottra
presē

Mottra Caviar tika minēts dažādos populāros žurnālos un laikrakstu publikācijās:

  • TATLER
  • Grocer Traveller
  • The Times
  • Restaurant Magazine
  • Telegraph Magazine
  • YesChef
  • Conde Nast
  • The Independent
  • Veja Sao Paulo
  • Wall Street Journal

Mottra
pasākumos

Mottra Caviar produkti tiek pasniegti arvien vairākos populāros pasākumos:

  • Elton and David’s White Tie & Tiara Ball
  • 80th Birthday of Michael Gorbachev
  • Tatler’s 300th Anniversary Party
  • Alfred Dunhill Links Championship
  • PRIX DE DIANE LONGINES

Atsauksmes

  • Francesco Mazzei
    Kopš mēs sākām piedāvāt Mottra kaviāru ar vienu no L'Anima īpašajiem ēdieniem, tas ir kļuvis vēl populārāks. Smalkā garša vienkārši paceļ ēdienu un piešķir tam papildu garšas uzliesmojumu.
    Francesco Mazzei
    Chef and Patron of L'Anima
  • Mark Hix
    Mottra kaviārs. Tas arī ir viss. Kāpēc jums vajag kaut ko citu? Kaviārs no savvaļas zivīm paliks pagātnē, jo vairs nav tik daudz stores. Papildus ilgtspējības aspektam ikri ir daudz mazāk sālīti nekā tradicionālie ikri, tāpēc jūs varat baudīt patieso ikru garšu.
    Mark Hix
    Chef, author and entrepreneur
  • Ewan Venters
    Mottra kaviārs ir ne tikai dabīgs, bet ari tiek ražots, rūpējoties par zivīm, jo ​​tie nav griezti lai tikai dabūt ikrus, bet gan slaukti.
    Ewan Venters
    CEO of Fortnum & Mason Co
  • John Walsh
    Tas [Mottra Caviar], kā es gaidīju, bija ar garšīgu tekstūru, taču bija daudz smalkāks par jebkuru kaviāru, kuru es atcerējos iepriekš.
    John Walsh
    The Independent
  • Duke of Edinburgh's Household
    Liels paldies par jūsu ātro apkalpošanu.
    Duke of Edinburgh's Household
    Buckingham Palace
  • Louis B. Susman
    Liels paldies par jūsu... naturālu un ētisko kaviāru.
    Louis B. Susman
    Ambassador, Embassy of the United States of America in London
  • Mitchell Tonks
    Savvaļas kaviāru ir ļoti grūti iegūt, un tā trūkuma dēļ mums jāpadomā par to izmantošanu. Mottra kaviārs ir laba alternatīva, un garša ir lieliska. Daži saimniecībā audzēti ikri pēc garšas var būt dubļaini vai pārāk sāļi, bet Mottra produktos tā nav. Tie ir pirmšķirīgi.
    Mitchell Tonks
    Award-winning food writer, restaurateur and fishmonger

Jubilejas svinēšana

Mottra 20 gadi